Logo

Onze koffiekaart

In de eerste plaats willen we met deze site inspiratie bieden. Daarnaast kan je ons ook engageren om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan rond 'connectie' en 'verbinding'. Onze koffiekaart hieronder biedt je alvast inspiratie. Uiteraard kijken we het liefst samen met jou op welke manier we in jouw organisatie een bijdrage kunnen leveren aan een sterker geheel.

Samen bouwen we aan een waardige vervanger voor jouw koffiekamer !

 

 • Cortado  

  Teamcoaching ½ dag  ‘Samen Sterk’ : op zoek naar wat werkt in jouw team. Een sessie waarin je team terugblikt en vooruitkijkt. Verbinding voelen en versterkenResultaat : meer inzicht in elkaar, in wat elk teamlid nodig heeft om connectie te voelen én een concreet actieplan om in de toekomst sterk in te zetten op verbinding in het team.

 • Flat White 

  Onze echte mobiele koffiebar, met echte koffie, op bezoek in jouw organisatie. Terwijl je medewerkers lekkere koffie drinken, gaan onze coaches in gesprek met hen om goede praktijken en verhalen rond verbinding te sprokkelen. Resultaat : een podcast, videoverslag of verhalenboek voor jouw bedrijf. 

 • Americano 

  inspiratiemoment van 90’ over ‘connecting activities’. Wat kan je nu allemaal doen om verbinding te maken ? Welke activiteiten werken wel of niet ? Een sessie die inzicht én inspiratie biedt. Je gaat naar huis met een schat aan nieuwe initiatieven. Ideaal voor teamleiders, maar ook voor elk ondernemend teamlid.

 • Doppio Latte

  Een koffiebar-tocht als teambuilding. We nemen je mee op koffiebar-tocht in Antwerpen. Onderweg sta je stil rond intrigerende vragen of teamopdrachten. Centrale thema’s ? Koffie en verbinding uiteraard. Eindresultaat ? Meer openheid en onderlinge connectie en een leuke betaalbare inhoudelijke teambuildingdag.

 • French Press 

  Een halve dag workshop rond het voeren van teamgesprekken met volle aandacht voor verbinding. Je ervaart wat het is om een groepsgesprek in te zetten met volle aandacht voor verbinding. Je wordt verrast door de kwaliteit en impact van het gesprek. Je verzamelt inzichten waarmee je direct aan de slag kan. Jouw teamvergaderingen, team-updates,brainstorms, … zullen nooit meer hetzelfde zijn.

 • Doppio espresso

  Keynote ‘Connectie in een hybride werkomgeving’. Waarom is connectie zo actueel en essentieel in organisaties ? Welk effect heeft (het ontbreken van) connectie ? En wie heeft welke rol hierin te spelen ? Wat kan ik concreet doen binnen mijn functie om connectie te versterken ?Een boeiende keynote, gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek, die inspireert en aanzet tot actie.

 • Cappuccino 

  Inspiratie- of trainingsmoment ‘betekenisvolle individuele gesprekken voeren’. Connectie maken doe je door sterke verbindende gesprekken te voeren. Maar hoe doe je dat precies ? Een sterke sessie voor leidinggevenden om te leren om sterke 1op1 gesprekken te voeren. Het levert je materiaal om je functioneringsgesprekken, coachings, … een extra élan te geven.  

 • Lungo  

  Een totaalplaatje voor jouw organisatie : breng het thema Connectie écht onder de aandacht. We go all the way : Keynote, koffiebar op bezoek, teamcoachings, survey en inspiratiemomenten. Dit alles gebundeld in een goede communicatiecampagne en met een looptijd van 8 weken. Resultaat ? Verbinding wordt een gespreksthema en een onderscheidend element voor jouw organisatie.  

 • Thermoskoffie  

  Als leidinggevende er even uit voor een wandeling met een coach. Individuele coaching rond het thema 'verbinding en connectie maken'. Wat is mijn rol ? Waar loop ik tegen ? Hoe pak ik een gesprek hierrond aan ? En de coach ... die heeft koffie bij voor onderweg.

Contacteer ons

Op sociale media
Contact
Ondernemingsnummer
BE0635453928